Välkommen till Svensk Jazz nya webb!

Under våren har vi tagit fram en ny hemsida – med fokus på både dig som är medlem i förbundet och dig som är allmänt jazzintresserad.

Vi vet att många arrangörer som är anslutna till Svensk Jazz länge efterfrågat ett sätt att sprida sina konserter via vår webb. Därför har vi skapat en nationell konsertkalender där du som är arrangör och medlem hos Svensk Jazz själv kan lägga till dina konserter för att fler ska hitta till era konserter – på en sida som fungerar lika bra oavsett om du surfar på mobil, läsplatta eller dator. För dig som medlem har vi flyttat allt medlemsexklusivt material till de interna sidorna som du når genom att logga in i menyn.

Svensk Jazz utmärkelser har fått en egen sida, där du kan se alla mottagare av förbundets utmärkelser genom åren. Och letar du efter något särskilt finns numera en sökfunktion på sidan som du hittar i huvudmenyn. I konsertkalendern kan du som besökare spana in konserter i din egen region eller filtrera på vilka konserter som sänds digitalt – för att så snabbt som möjligt lotsas vidare till mer information om konserten på arrangörens sida!

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.