Ut på turné!

Under hösten 2022 producerar Svensk Jazz fyra turnéer tillsammans med våra medlemsarrangörer. Vi söker nu musikgrupper som vill delta i turnéerna. Ansök om chansen att få komma ut och spela senast den 28 februari.

Turnéerna vänder sig till er som är någorlunda i början av karriären, både ni som är helt oetablerade och ni som varit yrkesverksamma några år. Ni ansöker själva om att få medverka och en referensgrupp bestående av arrangörer väljer ut fyra akter som erbjuds turnéer: två nyutexaminerade och två lite mer etablerade.
I nuläget kan vi inte garantera antalet konserter/turné. Omfattningen beror på hur många arrangörer som kan göra plats i sina program under hösten. Alla arrangörer som är medlemmar i Riksförbundet Svensk Jazz har möjlighet att boka turnéerna. Ytterligare planering görs när referensgruppen har fattat beslut och vi har en samlad bild av intresset hos våra medlemmar.

Länk till ansökan

Observera att detta projekt inte är att förväxla med det showcase som äger rum under Jazzfesten i Umeå i maj och som är öppet för ansökan fram till den 20 februari.

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.