Svensk Jazz Turné våren 2025

Är ni en musikgrupp som spelar musik som ryms inom begreppet jazz- och improvisation? Välkommen med er intresseanmälan om att turnera hos Svensk Jazz-anslutna arrangörer våren 2025.

Svensk Jazz har som ambition att regelbundet genomföra turnéer hos Svensk Jazz-anslutna arrangörer runt om i landet. Med detta vill vi ge våra arrangörsmedlemmar möjlighet att boka ett både bredare och spetsigare program med en mångfald av musikaliska uttryck. Vi vill också öka möjligheterna för musikgrupper att turnera i Sverige.

Tidigare har förbundet initialt säkrat finansiering för turnéer och i nästa steg gjort en öppen utlysning till musikgrupper. Nu gör vi ett försök att vända på processen och öppnar redan nu för intresseanmälningar från musikgrupper. Urval kommer att göras av en referensgrupp. Turnéer genomförs under våren 2025 förutsatt att förbundet säkrar finansiering för dem.

Inget musikermedlemskap i Svensk Jazz behövs för att göra en intresseanmälan. Däremot krävs att minst en person från utvald musikgrupp är eller blir medlem i Svensk Jazz för att gruppen ska kunna ta del av förbundets projekt.

Gör er intresseanmälan här

Sista dag för intresseanmälan är den 4 augusti. 

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.