Regionala arrangörsträffar i höst

Nu kan du som arrangerar konserter anmäla dig till regionala arrangörsträffar i Trollhättan/Vänersborg eller Skellefteå i höst. Syftet är inspiration, kunskapsbyggande och nätverkande mellan lokala och regionala musikarrangörer. Anmäl dig senast den 12 september!

I höst arrangeras två regionala arrangörsträffar i ett samarbete mellan Kulturens och riksförbunden Svensk Jazz, Riksförbundet för Folkmusik och Dans, Kammarmusikförbundet samt Norrlandsoperan, Estrad Norr, Norrbottensmusiken, Scenkonst Västernorrland och Förvaltningen för Kulturutveckling i Västra Götalandsregionen. Vi vänder oss till föreningar i alla storlekar och genrer, och såväl nya som erfarna arrangörer är välkomna. Träffarna äger rum under en helg och innehåller seminarier, workshops, nätverksaktiviteter och konserter. Det är kostnadsfritt att delta, du behöver bara ta dig till träffen.

Först till kvarn gäller. De regionala träffarna har begränsat antal deltagarplatser. Vid större intresse än det finns möjlighet att tillgodose kommer vi att prioritera i första hand en (1) person från respektive arrangör.

Trollhättan/Vänersborg 16-17 oktober
Skellefteå 20-21 november

Anmäl dig här senast den 12 september kl 23:59

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.