Regional arrangörsträff i Kristianstad den 8–9 oktober

I höst erbjuder Svensk Jazz i samarbete med MAIS och Kulturens två regionala arrangörsträffar – en i Kristianstad och en i Sundsvall. Regionala arrangörsträffar vänder sig till Musikarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi.

Syftet med arrangörsträffarna är inspiration, kunskapsbyggande och nätverkande mellan lokala och regionala musikarrangörer. Samtliga förbund inom MAIS (Musikarrangörer i samverkan) bjuder in till träffarna. Du som arrangerar konserter är välkommen att delta, oavsett om du är medlem i Svensk Jazz, något annat riksförbund eller inget alls.

 

Välkommen till Kristianstad den 8–9 oktober

Vi ses på Kulturkvarteret från lunch lördag den 8 oktober till lunch söndag den 9 oktober, utbyter erfarenheter, tankar och delar med oss av kreativa lösningar och idéer. Vi får lära oss mer om insatser för unga lovande artister, nationella turnéstrukturer, europeiskt samarbete och aktuell bidragsgivning. Vi får också ta del av exempel på arrangörsutvecklande aktiviteter från Musik i Syd som bidrar till genomförandet av denna träff.

Sista anmälningsdag är den 16 september
Anmäl dig här!

Mer information om program och konserter kommer inom kort.
Vid frågor vänd er till Erik Palm, verksamhetsledare för MAIS.

Nästkommande regionala arrangörsträff blir i Sundsvall den 19-20 november.

 

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.