Nu snackar vi jazz – JAM & TALK 2023!

Kulturens anordnar i samarbete med Svensk jazz under jan-feb 2023 tre jamsessioner kombinerat med ett panelsamtal om Sveriges Jazzliv och musikbranschen som arbetsplats. Nu söker vi dig som vill vara jamledare och er arrangörsföreningar som vill ta emot arrangemanget på er ort.
Hur går arrangemanget till? 

JAM & TALK  syftar till att samla lokala jazzmusiker, arrangörer och entusiaster för att tillsammans utveckla och dela erfarenheter och kunskaper. Arrangemanget kan fylla en kväll i ert lokala program med ett inledande panelsamtal á ca. 1 h som avslutas med en jamsession á ca. 2 h. På plats under kvällen finns representanter från Kulturens bildningsverksamhet och Svensk Jazz tillsammans med utvald jamledare. Samtalet modereras av Viktoria Åkesson Forsman, kulturens ansvarig för genreutveckling inom jazz och jammet leds av en erfaren jazzmusiker. 

Hur planerar vi för arrangemanget? 

Kulturens bildningsverksamhet står för planering av arrangemangets innehåll tillsammans med arrangörsförening och jamledare. Som arrangörsförening hjälper ni oss att bjuda in deltagande gäster i form av era medlemmar, närliggande musikutbildningar och övrig publik. Ni hjälper oss även att placera lämpliga personer från den lokala orten i panelen för samtalet.  

Exakt datum för arrangemanget bestäms i samråd mellan alla berörda parter. Ett JAM & TALK kan placeras i samband med redan planerad konsert eller arrangemang. Vi är flexibla för lösningar som gynnar den lokala arrangörsföreningen.  

Läs mer och anmäl intresse som jamledare eller arrangörsförening här senast den 14 oktober. 
Frågor hänvisas till Viktoria Åkesson Forsman, genreutvecklare inom jazz på Kulturens.

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.