Nu öppnar intresseanmälan för Blue House Youth Jazz Festival

Blue House Youth Jazz Festival arrangeras i årligen samarbete med Svensk Jazz och vänder sig till elever och lärare i storband och jazzensembler vid landets alla kulturskolor, estetiska gymnasieutbildningar, folkhögskolor och musikhögskolor. Nu är det dags att planera för nästa upplaga! Save the date: 1–3 april 2022.

Den 1–3 april 2022 fyller Blue House Youth Jazz Festival hela Konserthuset Stockholm och Kungliga Musikhögskolan med musicerande ungdomar som deltar i mängder av clinics, föreläsningar och konserter. Allt detta tillsammans med namnkunniga artister – som Katie Thiroux, James Morrison och The Brazz Brothers, för att nämna några.

Varje år samlas 400 ungdomar under tre intensiva dagar för clinics och föreläsningar med svenska och internationella jazzmusiker och pedagoger, SM-tävlingar och konserter! 2021 års digitala upplaga av festivalen blev en succé med över 600 deltagare från hela Sverige.

Festivalen har ett begränsat antal deltagare på 400 personer. Gör redan nu en intresseanmälan för ditt band med antal bandmedlemmar, för att säkra era platser.

 

Jag vill göra en intresseanmälan >

 

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.