Enkla sätt att stöDJa svenskt jazzliv

I vårt arbete för ett starkare jazzliv tar vi ett stort och brett ansvar för att stötta alla aktörer inom jazzlivet. Förbundet kämpar för mer medel i den offentliga kulturpolitiken, men även du som privatperson kan stötta jazzens utveckling.

Enskilda personer har gjort ovärderliga insatser för jazzen genom egna initiativ, men det finns plats för mycket mer. För att stödja jazzen i Sverige kan du välja att bli stödmedlem i Svensk Jazz eller ge en donation till Jazzfonden.

Bli stödmedlem i Svensk Jazz

Om du löpande vill stödja utvecklingen av jazzen i Sverige kan du som privatperson bli stödmedlem i Svensk Jazz. Medlemsavgiften för privat stödmedlemskap fastställs årligen av stämman och kan avslutas när du vill. Du ansöker om att bli stödmedlem här

GE EN DONATION TILL JAZZFONDEN

En del jazzälskare har vid det här laget kommit en bit till åren och funderar på sina testamenten. Några vill på ett eller annat sätt hedra en kompis. Någon vill helt enkelt bara ge ett bidrag till jazzens utveckling. Då är jazzfonden ett bra val.

Jazzfondens bankgironummer är 701-9854, ange OCR-nummer 12344.
Swishnumret är 1236434989, märk din swishinbetalning med Jazzfonden.

Bli medlem i din närmaste jazzklubb

För att engagera dig i jazzlivet där just du bor är det första steget att bli medlem i en jazzklubb! Hitta din närmaste jazzklubb bland Svensk Jazz medlemmar.

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.