jazzahead 2024

Har du planerat att åka till branschmässan Jazzahead i Bremen 11-13 april? Här kan du ansöka om resestöd, få rabatterad deltagaravgift och träffa andra svenskar på mässan.
Följ med till Jazzahead

Jazzahead är namnet på världens största jazzbranschmässa som arrangeras årligen i Bremen, Tyskland i april. Sedan 2010 är Export Music Sweden värd för en monter som samlar svenska jazzaktörer där Svensk Jazz finns representerade. Mässan brukar besökas av omkring 3 000 delegater från ett femtiotal länder och bjuder på ett hundratal konserter med totalt omkring 15 000 personer i publiken.

Nu kan du som ska åka till Jazzahead! i Bremen 11-13 april 2024 söka resestöd hos Export Music Sweden. Stödet är riktat till företagare, anställda på företag, låtskrivare/komponister och artister/utövare. ExMS har inte möjlighet att bevilja detta resestöd till organisationer eller anställda i organisationer som har region, kommun eller staten som huvudman. Inte heller till de som har sina primära intäkter från region, kommun eller staten. Resestödets belopp är 3000 kr för de som beviljas. Antalet resestöd är begränsade och måste faktureras senast 3 veckor efter genomförd festival/konferens. Resestödet och ExMS satsning på jazzahead! 2024 kan erbjudas tack vare stöd från Konstnärsnämnden.

 

Läs mer om resestödet och ansök här >>

Anmäl dig till mässan genom Export Music Sweden här >>

 

Aktiviteter för svenska och nordiska delegater 2024
Swedish Business Mixer

Torsdag 17:30-19:00, Maritim Hotell
Föranmälan via mail till josef@exportmusicsweden.org

Nordic at Noon

Fredag 12:00-13:00, Mässhallen
Alla nordiska länder bjuder in till mingel i nordiska kvarteret inne på mässan.

Nordic Musicians Meeting

Fredag 14:00-15:30, Mässhallen
Föranmälan hos JazzDanmark krävs >>

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.