Nominera till Svensk Jazz styrelse, arrangörsråd och valberedning

Fram till den 6 april är det möjligt att nominera till Svensk Jazz styrelse, arrangörsråd och valberedning. Valberedningen behöver hjälp med förslag på lämpliga kandidater från hela landet.
I maj väljs ny styrelse, arrangörsråd och valberedning

Fram till den 6 april är det möjligt att nominera kandidater. Beslut om nya förtroendevalda fattas av förbundets medlemmar vid årsmötet i Visby den 11 maj. Nuvarande valberedning är i full gång med att ta fram sitt förslag och behöver hjälp med tips på lämpliga kandidater från hela landet. De söker särskilt efter personer med kompetens inom arbetsgivarfrågor, ekonomi, organisationsutveckling och politiskt lobbyarbete/opinionsbildning.

Känner du någon, eller skulle du själv passa bra och kunna bidra till Svensk Jazz arbete genom en plats i styrelsen, arrangörsrådet eller valberedningen? Välkommen att nominera!

Registrera dina nomineringar senast den 6 april här >>

 

Riksförbundet Svensk Jazz arbetar främjande för att stärka medlemmarna och förutsättningarna för jazzen i Sverige. Organisationen vill vara en enande röst för Sveriges jazzliv och verka för att en större mångfald av musik når befintliga och nya lyssnare. Mer info om förbundet och nuvarande styrelse, arrangörsråd och valberedning finns här.

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.