Välkommen på regional arrangörsträff i Örebro 3–4 juni

Regionala arrangörsträffar vänder sig till konsertarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi. Den 3-4 juni är det dags för en träff i Örebro. Välkommen!

Syftet med träffarna är inspiration, kunskapsbyggande och nätverkande mellan lokala och regionala konsertarrangörer. Samtliga förbund inom MAIS (Musikarrangörer i samverkan) bjuder in till träffarna. Du som arrangerar konserter är välkommen att delta, oavsett om du är medlem i Svensk Jazz, något annat riksförbund eller inget alls.

På lördagskvällen bjuds det in till konsert med Selma Pinton Quartet som presenteras av Svensk Jazz samt en regional akt som presenteras av Region Örebro, båda i samarbete med Örebro Jazz & Beyond. Helgens seminarieprogram behandlar bland annat MAIS arrangörsguide, frågor kring turnésamverkan och kultursamverksansmodellen samt aktuell information om bidrag och stöd.

Vi utbyter erfarenheter, tankar och delar med oss av kreativa lösningar och idéer. Gott om tid finns för att nätverka och träffa kollegor. Det spelar ingen roll om du arrangerar i stort eller smått eller vilken musikgenre du representerar, alla är välkomna. Boende, fika och mat ingår och vi tar inga avgifter. Du behöver bara stå för resan.

Sista anmälningsdag är den 19 maj.

Anmäl dig här >

Mer info finns på mais.se och kan även fås via Erik Palm på erik@mais.se eller 070-247 00 22.

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.