Svensk Jazz söker projektledare under 2022

Under 2022 behöver Svensk Jazz förstärka kansliet med en projektledare på 50%. Är det du eller någon du känner? Ansök senast den 2 januari.

Riksförbundet Svensk Jazz är en organisation för föreningar och andra organisationer som på olika vis är verksamma inom jazzområdet i Sverige. De flesta av våra medlemmar är ideella föreningar (jazzklubbar) som är arrangörer av jazzkonserter, men vi har också aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor som medlemmar. Det som förenar oss är kärleken till jazzen. Svensk Jazz kärnverksamhet är medlemsservice, men också att utveckla jazzbranschen både genom utvecklingsprojekt och genom att verka kulturpolitiskt.

Svensk Jazz anser att en heterogen sammansättning av personer är positivt för innovation, arbetsklimat och i förlängningen för hur väl vi lyckas med våra uppdrag gentemot våra medlemmar. Det är en uttalad strävan att sammansättningen av anställda, förtroendevalda och andra uppdragstagare ska spegla samhället.

OM TJÄNSTEN

Som projektledare ansvarar du för planering och genomförande av turnéer i nära samarbete med Svensk Jazz arrangörsmedlemmar. Du ansvarar också med stöd av Svensk Jazz producent för planering och genomförande av Jazzfesten, den årliga branschträff som 2022 går av stapeln i Umeå den 20 – 22 maj. Som anställd på kansliet stöttar du även övrig personal administrativt och med förbundets kommunikation i form av nyhetsbrev, sociala medier och kontakt med förbundets medlemmar.

Vi söker dig som har: 

  • relevant erfarenhet och utbildning
  • erfarenhet som projektledare

 

Vi tror vidare att du är: 

  • flexibel och självgående
  • van att arbeta såväl strategiskt som operativt
  • social och trivs med att knyta nya kontakter
  • en god kommunikatör både muntligt och skriftligt på svenska och engelska

 

ÖVRIGT

Eftersom arbetsplatsen är liten är den beroende av att alla hjälps åt med de löpande uppgifterna. Därför är vi utöver ovanstående nyfikna på vilka färdigheter just du kan bidra med till vårt förbund.
Tjänsten är en projektanställning på 50% under 2022, med möjlighet till utökad tjänst under vissa perioder under året. Kollektivavtal finns och förbundet tillämpar individuell lönesättning. Projektanställningen löper från 17 januari till den 31 december, eller enligt överenskommelse. Arbetsort: flexibel då en stor del av arbetet går att genomföra på distans. Kansliet är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

Du skickar din ansökan senast den 2 januari via e-post till ansokan@svenskjazz.se. Vi vill rekommendera dig att inkomma med din ansökan snarast, urval och kallelse till intervju sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

HAR DU FRÅGOR?

Kontakta t.f. verksamhetsledare: Lisa Löfgren,  tel: 08-407 17 41 eller vice ordförande Almaz Yebio, tel: 0703-66 13 66

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.