Skicka in din redovisning senast den 1 maj!

Nu är det dags för alla föreningar som har haft statligt arrangörsstöd under 2018 att ange ekonomiskt utfall för förra året i en enkel redovisning till Kulturrådet via oss på Svensk Jazz. Detta redovisas digitalt (du hittar länk till blanketten här nedan).

Till redovisningen tillhör också att fylla i konsertstatistiken via vår hemsida (se länk nedan) gällande ALLA konserter för 2018.

Detta är sista gången redovisningen av stödet går via Svensk Jazz. Redovisningen för 2019 kommer att ske direkt till Kulturrådet. 

GLÖM INTE DET NYA OBLIGATORIET FRÅN FÖRRA ÅRET: I blanketten finns det tre frågor med kryssrutor angående Kulturrådets krav om ökad tillgänglighet. OBS! De två första kryssrutorna, dvs 1) att du läst kriterierna och 2) att det funnits information om tillgänglighet i ert marknadsföringsmaterial SKA alla kunna kryssa i - detta är från och med 2017 obligatoriskt för att få statligt stöd. De som inte uppfyller dessa krav är alltså inte berättigade till statligt stöd. Den tredje frågan ska de som äger sin lokal kunna kryssa i. Här kan ni påminna er om Kulturrådets tillgänglighetskrav.

Det går som vanligt tyvärr inte att spara uppgifterna i vår digitala blankett och återkomma senare. Vill ni förbereda er genom att först skriva ut blanketten hittar ni en länk till ett arbetsmaterial här nedan. När ni fyllt i den digitala blanketten (på länken nedan) och skickat den hamnar ni åter på svenskjazz.se och då vet ni att blanketten är mottagen och omhändertagen. Ni får också en kopia på er redovisning till den mailadress ni anger.

Förutom blanketten, ska ni alltså fylla i publik- och musikerstatistik för ALLA de konserter ni haft under 2018. Vänligen fyll i samtliga frågor.

Du fyller i konsertstatistiken här! (här behöver du logga in eller skapa en inloggning).

Länk till arbetsmaterial!

Länk till ansökningsblanketten!

Skicka in din redovisning senast den 1 maj!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats