Vill även du synas med ditt band här på svenskjazz.se? Du lägger själv upp din grupp och det tar inte mer än ett par minuter att göra!

Gör så här!
Logga in på de ”interna sidorna”. Registrera ett konto om du inte redan har ett. Glöm inte kolla din mail och tryck på verifieringslänken. Gå tillbaka till samma sida där du skapade ditt konto och logga in. Nu kommer det upp en ny meny till höger och där klickar du på ”Lägg till en grupp i jazzgruppsregistret”. Följ sedan instruktionerna på sidan (eller nedanför formuläret beroende på hur stor skärm du har). Du kan lägga till hur många grupper du vill och redigera dem när du vill senare.

Varför?

Sugen på konsert- och turnéproduktioner?
Svensk Jazz genomför då och då konsertprojekt och vi använder alltid referensgrupper i våra urvalsprocesser. Vi har höga krav på dessa personer och vi kräver bland annat att de ska vara uppdaterade på de grupper som ligger i denna databas.

Bokare utomlands
Svensk Jazz åker varje år till Jazzahead i Bremen i månadsskiftet april-maj. Vid dessa tillfällen marknadsför vi denna del av svenskjazz.se med särskild information till internationella bokare.

Svensk Jazz bokare
Bokarna inom Svensk Jazz efterfrågar en översiktlig presentation av grupper och självklart kommer vi på alla sätt försöka marknadsföra möjligheten att leta efter grupper på vår egen webbplats.

Andra bokare
Svensk Jazz får då och då frågan av nyfikna bokare på andra spelställen än de etablerade jazzställena. Vi kommer då att hänvisa till denna del av vår webbplats. Vi kommer också på olika sätt påminna länsmusikorganisationerna om att jazzfältet är stort och mångfacetterat och då blir detta register ett viktigt verktyg.

 

 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats