I formuläret här nedanför kan du nominera personer till Svensk Jazz styrelse och arrangörsråd. Valet sker i samband med Jazzriksdagen (vårt årsmöte), under Jazzfesten i Västerås helgen den 8-10 maj 2020.

Här behöver vi alla hjälpa till att ge valberedningen förslag på både bra styrelse- och arrangörsrådskandidater från hela Sverige!

Enligt stadgarna kan du som medlem nominera kandidater till valberedningen fram till fem veckor före årsmötet. Anmäl dina nomineringar senast den 3 april 2020. Två veckor före Jazzriksdagen meddelar valberedningen sina förslag.

Har du frågor? Du når valberedningens sammankallande Bronson Månsson på mailadress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. I valberedningen ingår också Kjell Robertson och Silvia Sardeira.

Känns formuläret krångligt? Du kan välja att maila uppgifterna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. istället.

Så här ser styrelsen ut idag

Så här ser arrangörsrådet ut idag

Senaste artiklar

Kulturrådets beslut om krisstöd till Kulturen

2020-06-15

Den 15 juni, kom beskedet om Kulturrådets fördelning av den första delen av stödpaketet till kulturen och den 16 juni kom beskedet om den andra delen Det första beskedet rör...

Läs mer...

Sommarläsning med tidningen JAZZ

2020-06-10

  Sommaren är här och vad passar då bättre än att dra sig tillbaka med lite härlig läsning. Vi vill förstås tipsa om tidningen JAZZ! Du kan teckna en prenumeration om...

Läs mer...
Svensk Jazz
Vi samlar och stärker Sveriges jazzliv
boll jazz i kulturen

Arbetar aktivt för en större mångfald i svenskt kulturliv, där jazzens plats ska vara självklar.

 

boll starka aktorer

Stärker och utvecklar jazzlivets infrastruktur och aktörer

 

boll information stod

Administration, information, utmärkelser och rådgivning

 

boll information stod

Söker kontinuerligt resurser till stödjande satsningar för jazzlivets utveckling

 

Läs mer

Varför bli medlem?
Ett medlemskap i Svensk Jazz stärker jazzens gemensamma mandat och är därför ett ställningstagande där medlemmen instämmer i det enkla påståendet att jazzens tradition och utveckling är viktig. Medlemskap ger också andra fördelar.
Jazzkontoret

Lisa Löfgren

Lisa Löfgren

T.f. verksamhetsledare

lisa@svenskjazz.se

08-407 17 41

Fredrik Norén

Fredrik Norén

Projektledare

fredrik@svenskjazz.se

070-641 49 47

Erik Kristoffersson

Erik Kristoffersson

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats