Karin liggande

Mina nio år på jazzkontoret och mina sju år som verksamhetsledare för Svensk Jazz har varit otroligt roliga, lärorika och minnesvärda! Det är inte utan en viss ågren jag nu väljer att gå vidare - men det gäller att leva som man lär. Jag tror nämligen stenhårt på att lämna plats för nya krafter i god tid innan en blir för ”varm i kläderna”, har svar på allt och börjar säga saker som ”det där har vi gjort förut och det gick inte” :-)

Det här steget känns både läskigt och uppfriskande. Det vill säga lite modigt - man vet ju allt bra man har och känner till! Den 1 juni börjar jag som verksamhetsledare för Musikcentrum Väst. Och som jag sa på den digitala Jazzriksdagen, så ser jag det mer som att jag nu byter avdelning i det stora musiklivet. I musiklivet tillhör vi ju alla ett ekosystem, så fortsatt samarbete oss emellan är ju lyckligtvis en ren nödvändighet!

För kännedom, kommer jag fortfarande att bo i Stockholm men kommer bo ett gäng nätter i Göteborg i månaden (för övrigt på samma ställe som min dotter som börjar plugga där i höst).

Och jag hade ju tänkt ut det så bra: Att få tacka och krama er alla ordentligt på Jazzfesten i Västerås nu i maj…! Nu blev det ju ett helt år till den visade det sig, men då vi ses där - om inte förr!

Varmaste hälsningar,
Karin Inde

Senaste artiklar

Kulturrådets beslut om krisstöd till Kulturen

2020-06-15

Den 15 juni, kom beskedet om Kulturrådets fördelning av den första delen av stödpaketet till kulturen och den 16 juni kom beskedet om den andra delen Det första beskedet rör...

Läs mer...

Sommarläsning med tidningen JAZZ

2020-06-10

  Sommaren är här och vad passar då bättre än att dra sig tillbaka med lite härlig läsning. Vi vill förstås tipsa om tidningen JAZZ! Du kan teckna en prenumeration om...

Läs mer...
Svensk Jazz
Vi samlar och stärker Sveriges jazzliv
boll jazz i kulturen

Arbetar aktivt för en större mångfald i svenskt kulturliv, där jazzens plats ska vara självklar.

 

boll starka aktorer

Stärker och utvecklar jazzlivets infrastruktur och aktörer

 

boll information stod

Administration, information, utmärkelser och rådgivning

 

boll information stod

Söker kontinuerligt resurser till stödjande satsningar för jazzlivets utveckling

 

Läs mer

Varför bli medlem?
Ett medlemskap i Svensk Jazz stärker jazzens gemensamma mandat och är därför ett ställningstagande där medlemmen instämmer i det enkla påståendet att jazzens tradition och utveckling är viktig. Medlemskap ger också andra fördelar.
Jazzkontoret

Lisa Löfgren

Lisa Löfgren

T.f. verksamhetsledare

lisa@svenskjazz.se

08-407 17 41

Fredrik Norén

Fredrik Norén

Projektledare

fredrik@svenskjazz.se

070-641 49 47

Erik Kristoffersson

Erik Kristoffersson

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats