Riksförbundet Svensk Jazz är en organisation för föreningar och andra organisationer som på olika vis är verksamma inom jazzområdet i Sverige. De flesta av våra medlemmar är ideella föreningar (jazzklubbar) som är arrangörer av jazzkonserter, men vi har också aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor som medlemmar. Det som förenar oss är kärleken till jazzen. Svensk Jazz kärnverksamhet är medlemsservice, men också att utveckla jazzbranschen både genom utvecklingsprojekt och genom att verka kulturpolitiskt.

Svensk Jazz anser att en heterogen sammansättning av personer är positivt för innovation, arbetsklimat och i förlängningen för hur väl vi lyckas med våra uppdrag gentemot våra medlemmar. Det är en uttalad strävan att sammansättningen av anställda, förtroendevalda och andra uppdragstagare ska spegla samhället.

Vi söker nu en ny verksamhetsledare!

Vår nuvarande verksamhetsledare slutar efter sju framgångsrika år. Verksamhetsledarens uppgift är att verkställa förbundsstyrelsens beslut. Rollen innebär att man har det delegerade ansvaret från förbundsstyrelsen för den dagliga driften av verksamheten, företräder förbundet utåt, överblickar fältets behov och föreslår lösningar. Verksamhetsledaren ansvarar för att söka såväl löpande finansiering som att initiera och finansiera tillfälliga projekt.

Vi söker dig som har:

  • brinnande intresse för jazzmusikens framtid
  • kunskap om det kulturpolitiska landskapet
  • relevant erfarenhet och utbildning
  • erfarenhet som ledare
  • vana av ekonomi- och budgetarbete
  • stort kontaktnät av relevans för uppdraget

Vi tror vidare att du är:

  • flexibel och självgående
  • utvecklare snarare än förvaltare
  • social och trivs med att skapa nya nätverk
  • en god kommunikatör både muntligt och skriftligt

Eftersom arbetsplatsen är liten är den beroende av att alla hjälps åt med de löpande uppgifterna. Därför är vi utöver ovanstående nyfikna på vilka färdigheter just du kan bidra med till vårt förbund.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 %. Tjänsten kommer att inledas med en provanställning. Kollektivavtal finns och förbundet tillämpar individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse och arbetsplatsen är i Stockholm.

Du skickar din ansökan (Ett personligt brev och CV) senast den 24 april via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi vill rekommendera dig att inkomma med din ansökan snarast, urval och kallelse till intervju sker löpande.

Frågor:
Förbundsordförande: Gunno Sandahl, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Nuvarande verksamhetsledare: Karin Inde, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., telefon 08-4071742

Senaste artiklar

Kulturrådets beslut om krisstöd till Kulturen

2020-06-15

Den 15 juni, kom beskedet om Kulturrådets fördelning av den första delen av stödpaketet till kulturen och den 16 juni kom beskedet om den andra delen Det första beskedet rör...

Läs mer...

Sommarläsning med tidningen JAZZ

2020-06-10

  Sommaren är här och vad passar då bättre än att dra sig tillbaka med lite härlig läsning. Vi vill förstås tipsa om tidningen JAZZ! Du kan teckna en prenumeration om...

Läs mer...
Svensk Jazz
Vi samlar och stärker Sveriges jazzliv
boll jazz i kulturen

Arbetar aktivt för en större mångfald i svenskt kulturliv, där jazzens plats ska vara självklar.

 

boll starka aktorer

Stärker och utvecklar jazzlivets infrastruktur och aktörer

 

boll information stod

Administration, information, utmärkelser och rådgivning

 

boll information stod

Söker kontinuerligt resurser till stödjande satsningar för jazzlivets utveckling

 

Läs mer

Varför bli medlem?
Ett medlemskap i Svensk Jazz stärker jazzens gemensamma mandat och är därför ett ställningstagande där medlemmen instämmer i det enkla påståendet att jazzens tradition och utveckling är viktig. Medlemskap ger också andra fördelar.
Jazzkontoret

Lisa Löfgren

Lisa Löfgren

T.f. verksamhetsledare

lisa@svenskjazz.se

08-407 17 41

Fredrik Norén

Fredrik Norén

Projektledare

fredrik@svenskjazz.se

070-641 49 47

Erik Kristoffersson

Erik Kristoffersson

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats