tk appen

TK-appen, TK står för Tillgänglig Kultur, syftar till att informera personer med funktionsnedsättning om och på vilket sätt konserter och andra arrangemang är tillgängliga.

Just nu söker projektet dig som är arrangör och vill bli testperson av en ny applikation. Och de vill ha kontakt så fort som möjligt. Målsättningen är att applikationen ska ge mer publik till ditt arrangemang, med hjälp av ett verktyg som används i mobilen eller på er hemsida (eller i evenemangskalendrar) för att berätta hur tillgängligt ditt arrangemang är för personer med funktionsnedsättning. 

Detta treåriga projekt ägs av Kulturens Bildningsverksamhet och finansieras av Arvsfonden. Satsningen projektleds av Lars-Göran Wadén och Johan Seige.

Så här skriver de:

"Den första appversionen börjar utvecklas i höst och då vill vi att du är med. Vi vill veta vad du som arrangör har för önskemål när det gäller allt från innehåll, utformning och design. Nu håller vi tummarna för att du säger ja och vill bli en pusselbit i detta unika projekt. Har du frågor tar du kontakt med oss. Du använder även våra mejladresser för att anmäla ditt intresse som testperson."
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För mer info och kontinuerlig uppdatering om projektet - besök deras Facebooksida.

Senaste artiklar

Kulturrådets beslut om krisstöd till Kulturen

2020-06-15

Den 15 juni, kom beskedet om Kulturrådets fördelning av den första delen av stödpaketet till kulturen och den 16 juni kom beskedet om den andra delen Det första beskedet rör...

Läs mer...

Sommarläsning med tidningen JAZZ

2020-06-10

  Sommaren är här och vad passar då bättre än att dra sig tillbaka med lite härlig läsning. Vi vill förstås tipsa om tidningen JAZZ! Du kan teckna en prenumeration om...

Läs mer...
Svensk Jazz
Vi samlar och stärker Sveriges jazzliv
boll jazz i kulturen

Arbetar aktivt för en större mångfald i svenskt kulturliv, där jazzens plats ska vara självklar.

 

boll starka aktorer

Stärker och utvecklar jazzlivets infrastruktur och aktörer

 

boll information stod

Administration, information, utmärkelser och rådgivning

 

boll information stod

Söker kontinuerligt resurser till stödjande satsningar för jazzlivets utveckling

 

Läs mer

Varför bli medlem?
Ett medlemskap i Svensk Jazz stärker jazzens gemensamma mandat och är därför ett ställningstagande där medlemmen instämmer i det enkla påståendet att jazzens tradition och utveckling är viktig. Medlemskap ger också andra fördelar.
Jazzkontoret

Lisa Löfgren

Lisa Löfgren

T.f. verksamhetsledare

lisa@svenskjazz.se

08-407 17 41

Fredrik Norén

Fredrik Norén

Projektledare

fredrik@svenskjazz.se

070-641 49 47

Erik Kristoffersson

Erik Kristoffersson

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbplats