Stort tack för gott samarbete – låt oss fortsätta med det!

Mina nio år på jazzkontoret och mina sju år som verksamhetsledare för Svensk Jazz har varit otroligt roliga, lärorika och minnesvärda! Det är inte utan en viss ågren jag nu väljer att gå vidare – men det gäller att leva som man lär. Jag tror nämligen stenhårt på att lämna plats för nya krafter i god tid innan en blir för ”varm i kläderna”, har svar på allt och börjar säga saker som ”det där har vi gjort förut och det gick inte” :-)

Det här steget känns både läskigt och uppfriskande. Det vill säga lite modigt – man vet ju allt bra man har och känner till! Den 1 juni börjar jag som verksamhetsledare för Musikcentrum Väst. Och som jag sa på den digitala Jazzriksdagen, så ser jag det mer som att jag nu byter avdelning i det stora musiklivet. I musiklivet tillhör vi ju alla ett ekosystem, så fortsatt samarbete oss emellan är ju lyckligtvis en ren nödvändighet!

För kännedom, kommer jag fortfarande att bo i Stockholm men kommer bo ett gäng nätter i Göteborg i månaden (för övrigt på samma ställe som min dotter som börjar plugga där i höst).

Och jag hade ju tänkt ut det så bra: Att få tacka och krama er alla ordentligt på Jazzfesten i Västerås nu i maj…! Nu blev det ju ett helt år till den visade det sig, men då vi ses där – om inte förr!

Varmaste hälsningar,
Karin Inde

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.