Regional arrangörsträff i Sundsvall den 19-20 november

Regionala arrangörsträffar vänder sig till musikarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi. Den 19-20 november är det dags för en träff i Sundsvall. Välkommen!

Syftet med träffarna är inspiration, kunskapsbyggande och nätverkande mellan lokala och regionala musikarrangörer. Samtliga förbund inom MAIS (Musikarrangörer i samverkan) bjuder in till träffarna. Du som arrangerar konserter är välkommen att delta, oavsett om du är medlem i Svensk Jazz, något annat riksförbund eller inget alls.

Vi ses från lunch till lunch, utbyter erfarenheter, tankar och delar med oss av kreativa lösningar och idéer. Vi får höra på goda exempel från arrangörsföreningar, turnésamarbeten, aktuell bidragsgivning och tar del av regionala samverkansprojekt. Vi får också uppleva levande musik i form av Discopunk + Leo Minure,  showcase presenterat av Svensk Jazz och för er som är på plats redan på fredagen GRANT. Kammarmusikförbundet tar också upp det nyligen startade samarbetet ”Kammarmusikföreningar i Norr”. Det spelar ingen roll om du arrangerar i stort eller smått eller vilken musikgenre du representerar, alla är välkomna. Boende, fika och mat ingår och vi tar inga avgifter. Du behöver bara stå för resan.

Sista anmälningsdag är den 5 november.

Anmäl dig här >

Mer info finns på mais.se och kan även fås via Erik Palm på erik@mais.se eller 070-247 00 22.

OM MUSIKARRANGÖRER I SAMVERKAN

De regionala arrangörsträffarna samordnas av Musikarrangörer i Samverkan (MAIS) och dess medlemsriksförbund tillsammans med Kulturens Bildningsverksamhet. MAIS är ett samarbetsorgan för riksförbund inom musikområdet som organiserar och företräder ideellt organiserade och fria musikarrangörer över hela landet.  Tillsammans representerar förbunden c: a 1 500 musikföreningar som anordnar uppemot 10 000 konserter årligen.

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.