Regional arrangörsträff i Göteborg den 10–12 mars

Regionala arrangörsträffar vänder sig till konsertarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi. Den 10-12 mars är det dags för en träff i Göteborg. Välkommen!

Syftet med träffarna är inspiration, kunskapsbyggande och nätverkande mellan lokala och regionala konsertarrangörer. Samtliga förbundet inom MAIS (Musikarrangörer i samverkan) bjuder in till träffarna. Du som arrangerar konserter är välkommen att delta, oavsett om du är medlem i Svensk Jazz, något annat riksförbund eller inget alls.

Den här träffen börjar redan fredag kväll och avslutas på söndagen med lunchteater av Frida Selanders ”Det börjar i dig”. Sweden Festivals bjuder på ”The Sweden Festival” kurerad av medlemsfestivaler, med konserter på fredag och lördag kväll som alla deltagare bjuds in till.

Vi utbyter erfarenheter, tankar och delar med oss av kreativa lösningar och idéer. Vi får lära oss mer om konsertarrangörernas utmaningar, goda exempel och samarbeten från arrangörer, tips på bidrag samt inspirerande projekt inom VGR. Gott om tid finns för att nätverka och träffa kollegor. Det spelar ingen roll om du arrangerar i stort eller smått eller vilken musikgenre du representerar, alla är välkomna. Boende, fika och mat ingår och vi tar inga avgifter. Du behöver bara stå för resan.

Vi håller till på Valand och bor på Comfort Hotel City. 

Sista anmälningsdag är den 20 februari

Anmäl dig här >

Mer info finns på mais.se och kan även fås via Erik Palm på erik@mais.se eller 070-247 00 22.

 

OM MUSIKARRANGÖRER I SAMVERKAN

De regionala arrangörsträffarna samordnas av Musikarrangörer i Samverkan (MAIS) och dess medlemsriksförbund tillsammans med Kulturens Bildningsverksamhet. MAIS är ett samarbetsorgan för riksförbund inom musikområdet som organiserar och företräder ideellt organiserade och fria musikarrangörer över hela landet.  Tillsammans representerar förbunden c: a 1 500 musikföreningar som anordnar uppemot 10 000 konserter årligen.

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.