Post-Sun-Vision digitalt på We Jazz Festival

På grund av – eller tack vare? – den nya vågen av covid-19, får vi istället för att resa till Helsingfors för Nordic Jazz Comets, se ett gratis digitalt showcase från fem olika nordiska arenor den 2 december. Se till att vara med då, eftersom videon inte kommer att finnas tillgänglig efter sändningen. 

Foto: Christofer Nilsson

Post-Sun-Vision representerar Sverige i det nordiska samarbetsprojektet Nordic Jazz Comets som startade år 2000. På grund av coronapandemin kommer endast den finska gruppen att spela live i Helsingfors och grupperna från Sverige, Norge, Danmark och Island medverkar i år digitalt. Vår ambition är att arrangera ett högkvalitativt showcase som en bra plattform och språngbräda för medverkande grupper.

Post-Sun-Vision är en modern jazztrio som har sagts ha förmågan att driva genren framåt. Med ett unikt sound och kompositioner har de beskrivits som en av Sveriges mest lovande jazzgrupper och de har tilldelats flera stipendier och utmärkelser. Post-Sun-Vision släppte sitt första självbetitlade albun 2017 och kommer att släppa sitt andra album i januari 2021. Trion har turnerat i Italien, Polen och Skandinavien och spelat på scener och klubbar som EFG London Jazz Festival, Ystad Sweden Jazz Festival, Copenhagen Jazz Festival, Fasching med flera.

Alice Hernqvist – piano
Aaron Mandelmann – bas
Mario Ochoa – trummor

Klicka här för att komma till Post-Sun-Visions hemsida.
Läs mer på om projektet på Nordic Jazz Comets hemsida.

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.