Medlemsrabatter

Förbundet arbetar aktivt för att hitta aktuella erbjudanden för alla medlemmar. Nedan hittar du rabatterade priser för dig som medlem i Svensk Jazz.

Prenumerera på Tidningen JAZZ

Som medlem i Svensk Jazz får du 50 kronor rabatt på årsprenumeration av tidningen JAZZ – Sveriges mest heltäckande facktidning om jazzmusik. Teckna din prenumeration här och klicka i rutan Medlem i jazzklubb inom Svensk Jazz för att nyttja rabatten.

För dig som driver jazzklubb – alla medlemmar i jazzklubben har också tillgång till rabatten på tidningen!

Sälj konsertbiljetter med Tickster biljettbokningssystem

Förbundet har färdigförhandlade priser på det enkla och smidiga biljettförsäljningssystemet Tickster. Rabatten innebär lägre avgift för de flesta av Ticksters tjänster.

För att ta del av rabatten, maila till sales@tickster.com eller ring 031-18 60 30 och uppge att du vill ansluta dig till förbundets ramavtal.

Boka hotellrum på Elite Hotels

Som medlem kan du nyttja Svensk Jazz avtal med Elite Hotels som ger 17% rabatt på alla dagspriser hos Elite Hotels över hela landet. Ange företagskoden 13179149 vid bokning för att nyttja rabatten eller använd denna länk så finns rabattkoden redan inlagd.      

Dessutom har du som medlem möjlighet att få hela 20% rabatt på Elite Hotels under helger och lov – uppge erbjudandekod PRIVAT för att se tillgänglighet och boka. Vi tipsar om att först söka på erbjudandekoden PRIVAT för att se om den högre rabatten finns att tillgå för det datum och hotell du är intresserad av. Företagskoden ger alltid 17% rabatt på alla dagspriser även om det inte finns rum tillgängliga till den högre rabatten.

Den här hemsidan använder sig av cookies, om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.