Menu
Tablet menu

Vill även du synas med ditt band här på svenskjazz.se? Du lägger själv upp din grupp och det tar inte mer än ett par minuter att göra!

Gör så här!
Till vänster på svenskjazz.se finns en inloggningsruta med rubrik ”interna sidorna”. Registrera ett konto om du inte redan har ett. Glöm inte kolla din mail och tryck på verifieringslänken. Gå tillbaka till samma ställe som du skapade ditt konto och logga in. Nu kommer det upp en ny meny till vänster och där trycker du på knappen ”Mina grupper” i menyn till vänster. Följ sedan instruktionerna längst till höger på sidan (eller nedanför formuläret beroende på hur stor skärm du har). Du kan lägga till hur många grupper du vill och redigera dem när du vill senare.

Varför?

Sugen på konsert- och turnéproduktioner?
Svensk Jazz genomför då och då konsertprojekt och vi använder alltid referensgrupper i våra urvalsprocesser. Vi har höga krav på dessa personer och vi kräver bland annat att de ska vara uppdaterade på de grupper som ligger i denna databas.

Bokare utomlands
Svensk Jazz åker varje år till Jazzahead i Bremen i måndadsskiftet april-maj. Vid dessa tillfällen marknadsför vi denna del av svenskjazz.se med särskild information till internationella bokare.

Svensk Jazz bokare
Bokarna inom Svensk Jazz efterfrågar en översiktlig presentation av grupper och självklart kommer vi på alla sätt försöka marknadsföra möjligheten att leta efter grupper på vår egen webbplats.

Andra bokare
Svensk Jazz får då och då frågan av nyfikna bokare på andra spelställen än de etablerade jazzställena. Vi kommer då att hänvisa till denna del av vår webbplats. Vi kommer också på olika sätt påminna länsmusikorganisationerna om att jazzfältet är stort och mångfacetterat och då blir detta register ett viktigt verktyg.

 

 

Instruktioner till jazzgruppsregistret

Tryck på  Lägg till ny grupp eller klicka på en av dina gruppers namn och därefter "redigera"-knappen  och välj "Ändra post" för att komma till formuläret. Det är också på denna knapp du kan aktivera din grupp, dvs. publicera den offentligt.

Fyll i formuläret och tryck på spara. Tänk på att när du sparat en ny grupp är informationen helt publik och öppen för vem som helst att se! Du kan inaktivera och återaktivera din grupp via knappen

Fälten med en stjärna framför är obligatoriska.

In English - Genom att också göra en kort beskrivning på engelska kan du nå internationella bokare.

När du sparat skickas du tillbaka till listan med dina grupper. Genom att trycka på gruppnamnet kan du nu se hur gruppen kommer att presenteras på sidan och genom att trycka på redigera kan du göra ändringar för din grupp.

Andra problem eller synpunkter. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Allt om jazz på scen skiva