Jazzfesten med Jazzriksdagen

jazzfesten lila vit

Jazzriksdagen, jazzfesten, jazzgalan - ett kärt barn har många namn! Varje vår arrangerar Svensk Jazz jazzriksdagen som är årsmötet för alla jazzintresserade. Under 2017 har vi velat utöka evenemanget och ge jazzfolket en möjlighet att träffas också under festliga former i samband med årsmötet. Årets Jazzfest med jazzriksdag går av stapeln den 5-7 maj i Sundsvall. Läs mer om programmet genom den här länken.

Värdskapet för den årliga jazzriksdagen utses efter att intresserade jazzföreningar i Sverige först nominerat sig själva. Ofta är ortens kommun med och arrangerar dagarna.

Kontaktperson på Svensk Jazz gällande Jazzfesten och Jazzriksdagen är Lisa Löfgren.

 

En fullspäckad jazzhelg är bakom oss och vi hoppas att du som deltog är lika glad som vi själva över att ha tagit del av den stora Jazzfesten. Nedan finns länkar till material som vi lovat (bifogas inte pga. filstorleken på framför allt presentationen).

Vi har laddat upp bilder i några album på Facebook. Har du själv bra bilder så ladda gärna upp dem själv eller skicka till oss så vi kan göra det!

  • Länk till bilder på Facebook (flera album)

Slutligen, vi är tacksamma om du tar dig någon minut att ge oss dina synpunkter - ris och ros - om den första Jazzfesten!


Bästa hälsningar

Jazzkontoret

p.s.

Nu har du dessutom tillgång till Orkester Journalens spellista från Jazzfesten. Du hittar den på Orkester Journalens Spotify-sida (eller genom deras Facebook-sida).